top of page

tatwaguru.com Group

Public·8 members

دانلود و ثبت نام در کلاب هاوس برای اندروید با لینک مستقیم

موضوع مکالمات بسته به اتاقی است که در آن وارد می شوید می توانید یک موضوع مورد علاقه در زمینه ی ورزشی سیاسی یا اخبار روز و حتی طنز را دنبال کرده و با سایرین راجع به آن تبادل نظر کنید. این اپلیکیشن در ابتدا برای پلتفرم ios طراحی شده بود اما پس از استقبال خوب کاربران نسخه اندرویدی آن انتشار یافت.

ورود به کلاب هاوس کمی متفاوت تر از واتساپ و تلگرام می باشد شما برای ورود به برنامه لازم است کد دعوت نامه داشته باشید سپس با وارد کردن اطلاعات کاربری خود و ساخت یک پروفایل قادر به استفاده از ویژگی ها و خواهید بود. در هر اتاق یک ادمین وجود دارد که قوانین را تعیین می کند. هر شخص برای صحبت کردن لازم است اجازه گرفته و پس از تایید ادمین شروع به صحبت کند.

دانلود کلاب هاوس اندروید

Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlin.us%2F2unyp5&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw1K9WhZeIaNUT2w-dRCEHqV

فارسروید همیشه آخرین نسخه بازیها و برنامه ها را عرضه می کند - شما با مقایسه ورژن گوگل پلی بازی/برنامه با ورژن فارسروید می توانید پی ببرید که آیا این اپ نیاز به بروزرسانی دارد یا خیر! اگر ورژن ما قدیمی است از این فرم برای اطلاع رسانی استفاده کنید و مطمئن باشید که ما سریعا بازی/برنامه را بروزرسانی می کنیم!

اگر توضیحات این صفحه مشکل املایی/نگارشی دارد یا اگر امتیاز یا اطلاعات دیگر موجود مشکل و نیاز به ویرایش دارد از این فرم برای اطلاع رسانی به ما استفاده کنید - ما سریعا به پیام شما ترتیب اثر می دهیم!

اگر لینک دانلود موجود در دانلودباکس مشکل دارد و نمی توانید فایل را دریافت کنید از این فرم برای اطلاع رسانی استفاده کنید ما سریعا مشکل را بررسی و حل می کنیم!

خب بالاخره نسخه اندروید کلاب هاوس اومد با کلی باگ اما اول اگه هنوز دعوت نامه نگرفتی میخوام یه راه حل بگم که بتونی بدون اینکه منت کسی را بکشی دعوت نامه کلاب هاوس را بگیری :

خب کافیه از ربات تلگرامی @Safaclubbot استفاده کنی عبارت @Safaclubbot در باکس سرچ تلگرام جست و جو کن و شمارتونا برای ربات بفرست و منتظر پیام از کلاب هاوس باشید و بعد از اون در برنامه ثبت نام کنید و ازش استفاده کنید.?

نسخه اول برنامه هست هنوز کلی کار داره و پر از باگه که نمیگم چون چاره ای ندارین پس مجبورید باهاش بسازید. البته نسخه های غیر رسمی هم داره که روی اندروید های پایین تر از ۸ هم اجرا میشه اگه اونا هم بیشتر از نسخه اصلی باگ داره .

دانلود کلاب هاوس اندروید رایگان

دانلود کلاب هاوس اندروید با لینک مستقیم

دانلود کلاب هاوس اندروید نسخه رسمی

دانلود کلاب هاوس اندروید بدون نیاز به دعوتنامه

دانلود کلاب هاوس اندروید آخرین ورژن

دانلود کلاب هاوس اندروید از گوگل پلی

دانلود کلاب هاوس اندروید برای سامسونگ

دانلود کلاب هاوس اندروید برای هواوی

دانلود کلاب هاوس اندروید برای شیائومی

دانلود کلاب هاوس اندروید برای وان پلاس

دانلود کلاب هاوس اندروید برای ال جی

دانلود کلاب هاوس اندروید برای سونی

دانلود کلاب هاوس اندروید برای نوکیا

دانلود کلاب هاوس اندروید برای موتورولا

دانلود کلاب هاوس اندروید برای آپو

دانلود کلاب هاوس اندروید برای رئال می

دانلود کلاب هاوس اندروید برای ویوو

دانلود کلاب هاوس اندروید برای آنر

دانلود کلاب هاوس اندروید برای آسوس

دانلود کلاب هاوس اندروید برای لنوو

دانلود کلاب هاوس اندروید برای تکنو

دانلود کلاب هاوس اندروید برای زیتی

دانلود کلاب هاوس اندروید برای تکلاست

دانلود کلاب هاوس اندروید برای چیتزی

دانلود کلاب هاوس اندروید برای میزو

دانلود کلاهبرداری در شبکههای مجازی با استفاده از نام شبکههای مجازی معتبر مثلاً کلاهبرداری با استفاده از نام شبکههای مجازی معتبر کلاهبرداری با استفاده از نام شبکههای مجازی معتبر کلاهبرداری با استفاده از نام شبکههای مجازی معتبر کلاهبرداری با استفاده از نام شبکههای مجازی معتبر کلاهبرداری با استفاده از نام شبکههای مجازی معتبر کلاهبرداری با استفاده از نام شبکههای مجازی معتبر کلاهبرداری با استفاده از نام شبکههای مجازی معتبر کلاهبرداری با استفاده از نام شبکه

سلام من این برنامه را دانلود کردم و استخراجش کردم و نصب کردم روی گوشی a7 2018 اندروید 10 ولی برنامه بالا نمیاد اخطار میده کلاب هاوس مرتب متوقف میشود,مشکلش چیه حذف کردم باز نصب کردم نشد چکار باید بکنم

هر سوالی که در زمینه اندروید و فارسروید دارید می توانید از طریق روش های زیر با ما در ارتباط باشید و مطرح کنید با کمال میل در خدمت شما هستیم ?

فارسروید با آرشیوی قدرتمند شامل 16.000+ اپلیکیشن و 10 سال فعالیت عاشقانه با افتخار در میان برترین و بروزترین رسانه های اینترنتی فارسی زبان قرار گرفته است. در این سال ها تلاش کرده ایم تا همچون یکی از اعضای خانواده ی شما در کنارتان باشیم. صد البته که در این مسیر تا حد زیادی موفق بوده ایم به گونه ای که هم اکنون پربازدیدترین قابل اعتمادترین و بروزترین رسانه اندروید کشور هستیم. همانگونه که گفته شد به روز بودن یکی از اهداف ویژه فارسروید است و تلاش کرده ایم تا با ایده های خاص همواره جلوتر از سایر رقبا باشیم و خرسندیم که در اکثر زمینه های رقابت پیشرو بوده ایم. در نهایت باید گفت نتیجه سال ها تلاش پرفراز و نشیب برای مخاطبین مان اعتبار این روزهای فارسروید است که آن را مدیون شما همراهان همیشگی مان هستیم!

2. شما با عضویت در سایت میتونید با ورود به سایت و رفتن به کنترل پنل و کلیک بر روی جدیدترین مطالب جدید ترین مطالب بعد از آخرین ورود خودتون رو مشاهده کنید.

یک نرم افزار اندروید که شما میتوانید گروه های را ایجاد کنید و با یددیگر به صورت گروهی و با صدا گفتگو کنید مدیر گروه قادر خواهد بود فقط افراد خاصی را برای گفتگو انتخاب کند و سایر افراد فقط بحث و گفتگوی آنها را میتوانند دنبال کنند

شما میتوانید این نرم افزار کاربردی را از وب سایت براتو را به صورت مستقیم و نیم بها دریافت کنید و با بالاترین سرعت ممکن فایل نصبی برنامه را دریافت کنید و در تلفن همراه خود با چند لمس ساده برنامه را لمس کنید .

قبلا ک واتساپ جی بی هنوز بروز نشده بود قابلیت دو اکانت و یا بیشتر رو داشت و ایکونش هم بالای صحفه بود به راحتی میشد وارد ی اکانت دیگه شد اما الان ک به روزش کردم غیبش زده نمیدونم چکار کنم میشه بگید از کجا باید وارد شم و دو اکانت داشته باشم

من وارد میشم شمارمو زدم اول ارورزد بدیه شماره بهم زنگ میزنه قط میکنه حالام @اینجوری برام اورده نمیدونم ایمیل میزنم وارد نمیشه اسمم و میزنم وارد نمیشه لطفا راهنمایی کنید

سلام من بعد از اینکه کد برام میاد و وارد میکنم Errمیزنه و به مرحله بعد نمیره با فیلتر شکن ام وارد میشم مرحله بعد نمیره واین خطا میزنه There wase an erro لطفا مجدد تلاش کنید

سلام به همه دوستان من نسخه اندروید رو نصب کردم و شماره تلفن خواست دادم کد فرستاد زدم اسم کاربری هم داد منم وقتی میزنم که وارد بشم نمیشه میشه لطفا یه راهنمتیی بفرمایید

کنجکاو هستم که ببینم نسبت به سایر شبکه های اجتماعی که امکان ارسال پیام صوتی دارند این شبکه جدید اجتماعی چه مزایا و هیولاهایی یه همراه دارد

باسلام وتشکراز زحماتتون درتوضبحات نوشتین فقط برای آیفون کارمیکنه ولی لینک دانلوداندروید روهم گذاشتین. درسته

قبلا نسخه غیر رسمیو داشتم صدا مشکلی نداشت این نسخه رو که نصب کردم همه چی اوکیه به غیر از صدا فقط هم با هتدزفری مشکل هست و مشکل هم اکو شدن صدای دیگران برای بقیه هست با چنتا هندزفری هم امتحان کردم مشکل از گوشی و هندزفری نیست صدای بقیه برای خودشون اکو میشه همش مجبورم روی اسپیکر بزارم لطفا رسیدگی کنید

یه مقدار صبر کنید خود برنامه به صورت خودکار شما رو به دیگر اعضای کلاب هاوس برای دعوت پیشنهاد میده و عضویت شما تکمیل میشه

خیر دوست عزیز هیچ ربطی به چت صوتی واتس اپ ندارد. ولی شباهت زیادی به اسپیس توییتر داره. شما توی کلاب هاوس میتونید وارد هر رومی که دوست داشتید بشید بدون اینکه با اون افراد وارد گروه خاصی باشید.

شما کمک کن به من نصبش کنم منم شما رو دعوت میکنم اینجا نوشته ios 6 به بالا میشه نصب شه ماله من 12.5.7 هستش نصب نمیکنه میگه باید بالای 13 باشه

سلام.اقا من برای اندروید نصب کردم خیلیا دارن از این برنامه استفاده میکنن ولی من نصب کردم مینویسه erorr loading data هر قسمتی که میرم همینو مینویسه ارور لودینگ دیتا.با فیلترشکن هم رفتم ولی نشد.میشع راهنمایی کنید

این نسخه شبیه سازی شده یعنی به سرور اصلی برنامه وصل میشه یا امکان برقراری با کلاب هایی که در نسخه اصلی آیفون وجود داره نیست!

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page